вівторок, 13 жовтня 2020 13:47

В Офісі президента прокоментували ініціативу зі всеукраїнським опитуванням

В Офісі президента прокоментували ініціативу зі всеукраїнським опитуванням
Нагадали про опрацювання в парламенті пакета законів про народовладдя та ключового з них – про всеукраїнський референдум. Фото: president.gov.ua

В Офісі президента прокоментували ініціативу Володимира Зеленського про всеукраїнське опитування на місцевих виборах 25 жовтня.

На відміну від референдуму, опитування не матиме прямих юридичних наслідків, пояснили у відомстві.

"Зміст політики в державі має визначати народ, а не виключно ті, хто мають достатньо медійного впливу та грошей, аби маніпулювати у своїх особистих інтересах враженням про суспільну думку. Тобто держава ставить прямі запитання суспільству та отримує прямі відповіді без посередників. Саме так працює істинна демократія", — зазначили в ОП.

Там також нагадали про опрацювання в парламенті пакета законів про народовладдя та ключового з них – про всеукраїнський референдум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше запитання для опитування від Зеленського озвучать 14 жовтня

Президент Володимир Зеленський оголосив про проведення в Україні всенародного опитування. Воно відбудеться 25 жовтня - у день голосування на місцевих виборах.

Раніше народний депутат від "Голосу" Роман Лозинський заявляв, що влада планує у день виборів провести референдум. За його словами, опитування може стосуватися спеціального статусу Донбасу. Зеленський запевнив, що особливого статусу не буде.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента прокоментували ініціативу зі всеукраїнським опитуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути