Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 19:38

В Одесі громадські організації вимагатимуть заборони символіки ОУН-УПА

В Одесі громадські організації вимагатимуть заборони символіки ОУН-УПА
Фото: ru.tsn.ua

Громадські організації Одеси мають намір просити Одеську обласну і міську ради заборонити використання символіки ОУН-УПА. Про це повідомляють у прес-службі організації "Колокол", пишуть "Комментарии".

Лідери "Молодіжнї Єдності" і молодіжної організації "Дзвін" звернуться до місцевої влади з проханням заборонити в Одесі та Одеській області пропаганду символіки ОУН-УПА у зв'язку з тим, що "це ображає патріотичні і національні почуття містян і жителів області".

"Така політика також розпалює міжнаціональну ворожнечу і порушує конституційні права громадян національних меншин", - наголошується в повідомленні.

Крім того, за даними організації, громадські діячі надалі будуть перешкоджати проведенню маршів та інших подібних заходів, що проводяться ВО "Свобода" з "іншими організаціями фашистського типу" на території міста та області.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі громадські організації вимагатимуть заборони символіки ОУН-УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

712

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути