середа, 10 жовтня 2012 19:48

"В обличчя мені б такого він ніколи не сказав" - Кличко про антисемітські висловлювання "регіонала"

"В обличчя мені б такого він ніколи не сказав" - Кличко про антисемітські висловлювання "регіонала"
Кличко переконаний, що провладні чиновники на місцях дуже його бояться. Фото: hotsport.ua

Партія "УДАР" Віталія Кличка звернулася до правоохоронних органів із вимогою розібратися в ситуації в Хмельницькій області, де керівник Волочиської райдержадміністрації дозволив собі антисемітські висловлювання на адресу представників "УДАРу".

Як повідомляють у прес-службі "УДАРу" в середу, коментуючи антисемітські висловлювання чиновника і його тиск на тих, хто має опозиційні погляди, лідер партії Віталій Кличко заявив, що ксенофобія і прояви нетерпимості за будь-якою ознакою - не той шлях, яким має йти Україна .

"Я переконаний - що в обличчя мені б такого цей чиновник ніколи не сказав. Він, і такі як він, нас бояться, дуже сильно", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми ідемо ніс в ніс з Об'єднаною опозицією - "УДАР"

"Лунають заклики про те, що "Україна для українців". Ми проти цього. Ще раз хочу звернутися до політиків, які вдаються до таких брудних методів, із вимогою припинити це. Бо не важливо, яка в тебе національність, в яку церкву ти ходиш, якою мовою ти спілкуєшся - головне, любиш ти цю країну чи ні", - підкреслив лідер "УДАРу".

Політик зазначив, що поведінка представників влади на місцях йде врозріз із тим, що декларує Президент України Віктор Янукович.

"Він говорить про чесні вибори і неприйняття ксенофобії, а його намісники на місцях демонструють зовсім іншу політику. Але, думаю, що справи говорять більше за слова", - підкреслив лідер "УДАРу".

Кличко наголосив, що партія "УДАР" звернулася до відповідних органів із вимогою розібратися в ситуації на Хмельниччині і в разі підтвердження фактів притягнути главу Волочиської районної адміністрації до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «"В обличчя мені б такого він ніколи не сказав" - Кличко про антисемітські висловлювання "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути