середа, 14 листопада 2012 22:12

В новій Раді збільшиться кількість депутатів, які будуть співпрацювати з владою

В новій Раді збільшиться кількість депутатів, які будуть співпрацювати з владою
Фото: tvi.ua

Кількість депутатів в Верховній Раді нового скликання, які співпрацюватимуть із владою, буде збільшуватися протягом року.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив політолог Михайло Погребинський.

"Мені здається, що є два періоди існування цього парламенту. По-перше, мені видається, що кількість людей, які будуть співпрацювати з владою, з часом буде збільшуватись. Це триватиме до певної критичної межі, можливо рік для того потрібний буде. Потім не відомо що буде. Ми не можемо загадувати так далеко, але мені здається, що цей процес буде переглянуто приблизно через рік, у зв'язку з президентською кампанією", - пояснив свою точку зору політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

Окрім того, на думку експерта, опозиція повинна обрати інші методи боротьби із владою, а не просто декларувати своє бажання. Для його їй необхідно створити нову ефективну команду.

"Боротьба з режимом - це нормально. Опозиція має боротися із режимом, владою, але для того, щоб щось запропонувати суспільству – не достатньо просто заявити, що ти борешся з владою, недостатньо працювати із інтелектуалами. Треба мати команду, яка зможе замінити ту владу на більш ефективну", - зазначив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азарова ще вагаються: 100 чи 300% пені стягувати з людей за несплату комуналки

В свою чергу, на думку політолога Сергія Тарана, основне завдання опозиції – "не розбиратися, хто більше винний, а хто менше, а виробляти спільну стратегію на 2015 рік". "Я думаю, що це їх швидше об'єднає. В опозиції зараз немає ані часу, ані можливостей на те, аби поборювати самих себе", - резюмував Таран.

Зараз ви читаєте новину «В новій Раді збільшиться кількість депутатів, які будуть співпрацювати з владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути