середа, 14 листопада 2012 21:12

Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"

Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"
Олесь Доній. Фото: 24tv.ua

Самовисуванець, нардеп-"нунсівець" Олесь Доній вважає, що представники опозиції повинні пам'ятати про "очищення і єднання".

Про це він розповів в ефірі "5 каналу".

Відповідаючи на питання, як він буде працювати в новій Верховній Раді із ще вчорашніми друзями, він сказав: "Я нічого не казав проти опозиції, тому що я сам опозиціонер, я не можу говорити проти себе".

За його словами, він не критикував саму опозицію, а лише керівників, що підігравали Партії регіонів. "Я критикував конкретних людей, які зараз, за спиною Юлії Тимошенко займалися підігруванням інтересів ПР. Для всієї опозиції повинно бути дві речі – очищення і єднання", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Азарова ще вагаються: 100 чи 300% пені стягувати з людей за несплату комуналки

Окрім того, він додав, що "на кожній своїй зустрічі із виборцями казав, що окрім мажоритарного округу треба голосувати за одну з партій або "Батьківщину", або Удар, або "Свободу".

"Я вважаю, що в ВР і Удар, і "Батьківщина", і "Свобода", і патріотичні мажоритарними повинні співпрацювати. Але цього замало. Для перемоги над режимом треба налагодити співпрацю із громадянськими рухам, з інтелектуалами, з суспільством", - підкреслив політик.

Також він зазначив, що важливим фактором є самоочищення: "Не обов'язково вони повинні бути викинуті з партії, але ротація лідерства, принаймні, аналіз для цієї ротації повинен бути проведений".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо в ПР приймуть мудре рішення, то віддадуть посаду спікера опозиції - експерт

Нагадаємо, 16 вересня, виступаючи на віче у Львові, Олесь Доній заявив, що Об'єднана опозиція продавала місця у виборчому списку, а також місця в мажоритарників в одномандатних виборчих округах.

"Коли ми взнаємо, хто з лідерів опозиції особисто – Яценюк чи Мартиненко чи Турчинов – вставляв у список Катерину Лук'янову, ми дізнаємось, хто продає і округи по всій Україні. І Коломийський округ намагались продати", - казав він.

Один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявляв, що самовисуванці із демократичного табору самі винні у тому, що не потрапили у список Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Доній: Опозиції варто пам'ятати про "очищення і єднання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути