четвер, 18 серпня 2011 10:39

У Макіївці прощаються з Джарти

У Макіївці прощаються з Джарти

У м. Макіївка (Донецька обл.) у четвер вранці проходить церемонія прощання з главою Ради міністрів АР Крим, почесним жителем Макіївки Василем Джарти.

Біля Театру юного глядача Макіївки, в якому встановлено труну з тілом Джарти, перебуває близько 1000 чоловік. Багато з них з великими букетами квітів та вінками, пов'язаними траурними стрічками з написами.

Труна стоїть у фойє на другому поверсі театру, поруч з нею - найближчі родичі кримського прем'єра. На їхнє прохання фото-та відеозйомка в цьому залі заборонені.

Передбачається, що прощання з Джарти в театрі завершиться близько 12.00. Потім труну перевезуть до Свято-Георгіївського собору Макіївки, де пройде обряд відспівування.

На цей момент центральна вулиця Леніна, де знаходиться театр, перекрита. До театру пропускають тільки машини, які беруть участь у жалобній церемонії.

У Макіївці приспущені державні прапори і перев'язані траурними стрічками.

Імовірно, після 12.00 в Макіївку прибуде президент України Віктор Янукович. Поховають Джарти на Козачому кладовищі міста.

Слід зазначити, Джарти помер в ніч на 17 серпня в Криму внаслідок важкої хвороби - раку підшлункової.

Зараз ви читаєте новину «У Макіївці прощаються з Джарти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути