понеділок, 10 жовтня 2011 08:27

У Луганську пройшов "хресний хід" з "іконою св. Януковича"

У Луганську пройшов "хресний хід" з "іконою св. Януковича"

У неділю, 9 жовтня активісти Центру розвитку сучасних аудіо-візуальних мистецтв "Луганда-хауз" провели в Луганську акцію, представивши людям "ікони Януковича".

Вулицями в центрі Луганська активісти пронесли три роботи луганського художника В'ячеслава Бондаренка "Ікона Св. Януковича".

Присутнім, які зібрались опівдні біля пам'ятника Тараса Шевченка - місця початку акції, автор робіт Бондаренко розповів, що в планах центру "Луганда-хауз" було виготовити для ходи "ікони" й інших персонажів українського політикуму: міністра освіти Дмитра Табачника, народного депутата та акордеоніста Яна Табачника , народного депутата Олега Ляшка.

"У процесі підготовки прийшли до висновку, що "ікона" в Україні у нас одна - наш президент Віктор Янукович", - зазначив він.

На вулицях Луганська люди по-різному реагували на "ікону". Дві бабусі в сквері біля облдержадміністрації обурилися, заявивши, що президент не гідний "ікони", дві інші пенсіонерки були обурені "богохульством". У наметовому містечку чорнобильців "ікона" сподобалася, але прийняти її в дар відмовилися.

У планах активістів "Луганда-хауз" створити цілу серію "ікон" під загальною назвою "Громадянські святі".

Зараз ви читаєте новину «У Луганську пройшов "хресний хід" з "іконою св. Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути