четвер, 30 серпня 2012 11:14

Спецтема: Луценко за ґратами

У квартирі Луценка конфіскували все, крім чайника і одягу

У квартирі Луценка конфіскували все, крім чайника і одягу
Ірина Луценко. Фото: fakty.ictv.ua

В квартирі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка провели опис майна, що підлягає конфіскації, за рішенням суду.

Про це розповіли в штабі Луценка, повідомляє "Газета Киевская".

"У минулий четвер додому до екс-міністра заходили співробітник виконавчої служби з колегою зі служби реалізації конфіскату і в присутності понятих провели опис", - розповіли в штабі.

На цей момент вдома екс-міністра на Старонаводницькій вулиці була дружина Ірина, старший син Олександр і адвокат Оксана Дитинко.

Найдорожче, що потрапило в список конфіскату – вживана побутова техніка, кілька вовняних килимів і золоті ланцюжки його дружини Ірини Луценко, а також всі меблі: ліжка подружжя та двох синів, кілька шаф, тумбочки, стінка, люстри у всіх кімнатах, шкіряний диван, кілька столів, крісла, стільці та різні статуетки, що не мають особливої ??цінності.

Також описали всі кухонні меблі з вбудованою технікою, всі табуретки, кілька телевізорів і програвач CD-дисків. Під конфіскацію потрапили також всі картини, хоча, за словами Ірини Луценко, їм ціна - кілька сотень гривень.

Не стали описувати тільки репродукцію картини Рєпіна "Запорожці пишуть листа турецькому султану" через те, що там замість осіб писаря і козаків зображені Луценко і його соратники.

З комп'ютерної техніки дружина політика підготувала для конфіскаторов тільки старий ноутбук, який не раз побував в ремонті. Сім'я стверджує, що інших комп'ютерів у них ніколи не було.

"Навіть марку бойлера у ванній акуратно відзначили. Всі описані речі були скрупульозно сфотографовані, щоб сім'я нічого не підмінила", - розповідають в оточенні екс-міністра. З техніки пощадили тільки електрочайник. А ось одяг політика - його костюми і взуття, навіть не дивилися.

"Ми зараз готуємо позов до виконавчої служби, щоб оскаржити список, складений конфіскаторами. У вироку суду написано, що підлягає конфіскації майно Юрія Луценка, а не його сім'ї. А більшість предметів, які описали, нажиті спільно в шлюбі", - заявив адвокат Луценка Ігор Фомін.

Як відомо, раніше дружина Луценка заявила, що готова до конфіскації, яка передбачена вироком Печерського суду.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі Луценка конфіскували все, крім чайника і одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути