четвер, 10 травня 2012 20:01

Спецтема: Качанівська колонія

У крові Тимошенко можуть знайти "певні субстанції" - Кузьмін

У крові Тимошенко можуть знайти "певні субстанції" - Кузьмін
Ренат Кузьмін Фото: mynews-in.net

Заступник генпрокурора Рінат Кузьмін вважає, що Юлія Тимошенко відмовляється здавати аналізи, оскільки в її крові можуть знайти "певні субстанції". Про це він сказав в інтерв'ю агенції EurActiv, повідомляє "Українська правда".

Кузьмін зазначив, що Тимошенко категорично відмовляється здавати кров на аналізи як українським, так і німецьким лікарям.

"Вона розуміє, що за зразками крові лікарі визначать, чому (на її тілі) з'являються ці синці. І, можливо, вона не хоче, щоб медики знайшли в її тілі "певні субстанції". Аналіз крові виявить, від яких хвороб вона страждає, тобто що насправді у неї немає хвороби", - сказав він.

Нагадаємо, Кузьмін сьогодні також заявив, що Генеральна прокуратура України через 2 тижні буде готова висунути екс-прем'єру України Юлії Тимошенко звинувачення в причетності до організації вбивства народного депутата Євгена Щербаня. Депутат Верховної Ради Євген Щербань був розстріляний 3 листопада 1996 року в аеропорту Донецька після прибуття з Москви. Син Щербаня, депутат Донецької облради Руслан Щербань, на прес-конференції 4 квітня 2012 року заявив, що передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність екс-прем'єрів Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка до вбивства його батька.

Тимошенко і Лазаренко категорично спростовують свою причетність до вбивства.

Зараз ви читаєте новину «У крові Тимошенко можуть знайти "певні субстанції" - Кузьмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути