четвер, 10 травня 2012 19:38

Спецтема: Качанівська колонія

Президент Литви завтра зустрінеться з Тимошенко

Президент Литви завтра зустрінеться з Тимошенко
Даля Ґрібаускайте Фото: svetiteni.com.ua

Президент Литви Даля Ґрібаускайте завтра відвідає колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко у харківській лікарні "Укрзалізниці". Про це повідомляє офіційний сайт президента Литви.

"Завтра, 11 травня, президент Литви відвідає Україну з робочим візитом. Глава держави зустрінеться у Харкові в лікарні з колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко", - сказано у повідомленні.

Після цього президент матиме двосторонню зустріч з президентом України Віктором Януковичем у Києві.

Нагадаємо, Грібаускайте була запрошена на саміт глав держав Центральної Європи, який повинен був пройти в Ялті 11-12 травня, однак Україна відклала саміт через відмову більшості президентів відвідати його.

Тим не менш Даля Грібаускайте приїде з візитом до України, незважаючи на те, що Київ вирішив відкласти заплановану зустріч глав країн Центральної Європи в Ялті.

Як відомо, саміт широкого формату, який президент України хотів організувати в Ялті 11-12 травня, був скасований після того, як про неучасть у ньому заявили керівники Австрії, Хорватії, Чехії, Естонії, Латвії, Німеччини, Італії, Словенії, Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «Президент Литви завтра зустрінеться з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути