Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 20:35

В Криму вимагали грошей на "дітище" Лужкова і "не пособничати бандерівцям" (ФОТО)

Сьогодні біля будівлі генерального консульства Росії у Сімферополі відбувся пікет проросійських організацій проти припинення фінансування асоціації Російський культурний центр фонду Москва-Крим.

Учасники пікету з'явилися з транспарантами і прапорами Криму і Росії.

Координатор фронту Севастополь-Крим-Росія Валерій Под'ячий розповів, що Російський культурний центр знаходиться на межі ліквідації, аби запобігти цьому голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов надіслав лист на захист РКЦ на ім.'я мера Москви Сергія Собяніна.

"Не залишилися осторонь і російські організації півострова... Російський культурний центр - це візитна картка Росії на півострові. Він виконує свою роль вже близько десяти років, тому не можна допустити його знищення", - зазначив Под'ячий.

Учасники пікету передали у консульство два звернення до президента Росії Дмитра Медведєва від проросійських громадських організацій Криму і учасників та інвалідів війни з проханням втрутитися в ситуацію.

Як повідомлялося, з початку лютого російська сторона припинила фінансувати асоціацію Російський культурний центр фонду Москва-Крим. Керівництво асоціації не виключає, що невдовзі Російський культурний центр буде ліквідований.

Е-Крим

Зараз ви читаєте новину «В Криму вимагали грошей на "дітище" Лужкова і "не пособничати бандерівцям" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути