вівторок, 18 вересня 2007 17:45

У виборчих списках знайшли покійного Кушнарьова

У Харківських списках виборців виявився загиблий народний депутат п"ятого скликання від Партії регіонів Євген Кушнарьов. Про це повідомила секретар комісії N69 Олександра Макаренко.

За її словами, з сьогоднішнього дня на виборчих дільницях харків"яни можуть перевірити свої дані в списках.

Макаренко зазначила, що, "претензії до списків були, є і будуть". "Сьогодні в першій половині дня на 69-у дільницю перевірити дані прийшли троє виборців. Помилку знайшов - один. Правда, виправити її - окрема процедура", - говорить вона.

За її словами, зараз на дільниці два списки виборців. Перший - основний - той, що дістали з архіву, де він зберігався з минулих виборів. Другий - додатковий - той, що отримали від міської робочої групи, яка протягом місяця перевіряла перелік і вносила правки.

"Наприклад, вписувала "виключений" - напроти прізвища тих, хто переїхав або помер. Але такої позначки немає біля прізвища Кушнарьов Євген Петрович. А значить, списки доведеться перевіряти ще раз - навіть після виправлень робочої групи", - сказала вона, пише Медиа-порт.

Зараз ви читаєте новину «У виборчих списках знайшли покійного Кушнарьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути