середа, 27 листопада 2013 17:29

В Івано-Франківську до обласної адміністрації принесли труну

В Івано-Франківську до обласної адміністрації принесли труну
Фото: novosti.ivano-frankivsk.ua

Під стінами "білого дому" в Івано-Франківську зібралося майже 4 тисячі людей. Студенти вигукують гасла : "Хутін Пуй" та "Геть Москві!".

"Принесли труну, аби знали, що вступивши до Митного союзу, Янукович нас похоронить, тому нині ми хоронимо його наміри, ось напис на труні "Тойожний суюз" та "Митний союз", - каже одна із активісток мітингу Оксана Цигова.

До молоді вийшов усміхнений мер Франківська Віктор Анушкевичус.

"Я повністю вас підтримую. Україна, Галичина завжди були в Європі. Тому я говорю "ні" Митному союзу, "ні" Тайожному союзу, а Європі кажу "так!", - звернувся в промові очільник міста.

Після слів мера студенти почали вигукувати: "Слава Україні" та "Студенти за Європу", а також нове гасло "Хутін Пуй". В кінці заспівали Гімн України.

"Ніхто не вийшов до нас більше нині, але ми будемо сюди приходити не раз, поки влада не зрозуміє, що молодь Івано-Франківська за Європу! Анушкевичус правильний хлопець. І з дому білого нас підтримує і на Вічевий майдан до нас приходить. Може і хоче очки собі заробити на майбутніх виборах, але зараз це не важливо. Головне, щоб нас нині було більше. Не те, що роблять у нас в медичному. Не відпускають з пар, за енки змушують платити. Продажні всі там до Москви хочуть, а до студентів ніхто не прислухається", - говорить Андрій із Івано-Франківського медичного університету.

Зараз активісти івано-франківського "Євромайдану" повертаються на Вічевий майдан. Там розкладені намети та польова кухня.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську до обласної адміністрації принесли труну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути