середа, 27 листопада 2013 16:04

15 тисяч студентів пішли до Януковича, щоб передати своє звернення

15 тисяч студентів пішли до Януковича, щоб передати своє звернення
фото: rian.com.ua

Близько 15 тисяч студентів, які представляють 12 університетів вирушили з Майдану на Банкову, аби передати Звернення до президента Віктора Януковича з вимогою підписати Угоду про Асоціацію.

Про це йдеться на офіційній сторінці євромайдану у Фейсбуці.

У своєму зверненні студенти підкреслюють, що переважна більшість української молоді підтримує негайне підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. "Ми, українські студенти, які вийшли на Євромайдани у багатьох містах України, розпочали страйки у своїх університетах, самоорганізувалися без спонукань з боку політиків та адміністрації навчальних закладів, звертаємося до Вас як до головної посадової особи держави. Бо саме від Вас зараз залежить, чи будемо ми жити в європейській країні.
Переважна більшість молоді, зокрема студентської, підтримує негайне підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. І ми вимагаємо прислухатися до нашого голосу, оскільки молодь - майбутнє країни. Саме молодь житиме в цій країні та розвиватиме її, і ми вимагаємо не забирати в нас цих шансів та можливостей", -йдеться у зверненні.
Крім того, вони закликали Януковича невідкладно зустрітись з представниками студентства, які беруть участь у Євромайдані та виконати необхідні для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС умови та публічно проголосити метою його перебування на вільнюсскому саміті підписання цієї угоди й висловити готовність підписати її 29 листопада, а також, гарантувати безпеку мирних Євромайданів у всіх містах України, а також відсутність репресій щодо їхніх учасників як під час цих акцій, так і після їх закінчення. Припинити спроби заборон Євромайданів через суд місцевими органами влади.

Зараз ви читаєте новину «15 тисяч студентів пішли до Януковича, щоб передати своє звернення ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути