середа, 15 жовтня 2008 09:23

В Європарламенті вважають, що Ющенко і Тимошенко мають припинити чвари

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко у середу проведе в Брюсселі зустріч із Верховним представником ЄС Хав"єром Соланою, а також візьме участь у саміті Європейської народної партії (ЄНП).

Брюссельські політики переконуватимуть своїх українських колег припинити чвари, повідомив в інтерв"ю "Німецькій хвилі" європарламентар від Німеччини Ельмар Брок, який є членом фракції ЄНП.

За словами Брока, на саміт Європейської народної партії були запрошені як прем"єр Тимошенко, так і президент України Віктор Ющенко. Утім, приїде лише прем"єр-міністр.

"Ми сподівалися, що після помаранчевої революції вони працюватимуть разом. На жаль, співпраця не функціонує", - наголосив Брок.

Євродепутат вважає, що багато в чому відповідальність за нинішню ситуацію лежить на президентові.

"Дуже прикро, що Ющенко не співпрацював з прем"єр-міністром і не підписав жодного закону, який вона провела через парламент", - зауважив Брок.

Тепер, на думку євродепутата, Ющенко та Тимошенко намагаються з"ясувати особисті суперечки за допомогою виборів. А це поганий шлях для країни, оскільки за таких умов вибори доведеться проводити щороку, і громадяни більше не ходитимуть до виборчих дільниць, застерігає Брок.

Нині, за словами євродепутата, український президент та прем"єр мають згадати про свій демократичний обов"язок і дійти спільної думки.

Зараз ви читаєте новину «В Європарламенті вважають, що Ющенко і Тимошенко мають припинити чвари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути