Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 11:28

В Єнакієво обрали мера-"регіонала"

В Єнакієво обрали мера-"регіонала"
Герб міста. Фото: radiosvoboda.org

"Регіонала" Валерія Олійника обрали міським головою міста Єнакієвого на Донеччині. Такими є дані виборчої комісії Єнакієвого. Олійник набрав  більше 90 відсотків виборців, які взяли участь у голосуванні. Явка виборців становила 44 відсотки. Загалом вибори мера Єнакієвого проходили спокійно, крім однієї із дільниць.

Більш-менш серйозних конкурентів у Валерія Олійника було двоє. По-перше – кандидат від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Ігор Славгородський, який на парламентських виборах цього року балотувався по мажоритарці в цьому окрузі від Всеукраїнського об'єднання "Свобода". По-друге – комуніст Василь Лавриненко. Ще два кандидати були суто технічними, стверджують експерти.

Тарасюку запропонували посаду заступника глави "Батьківщини"

Що стосується перебігу голосування, то суттєвих порушень спостерігачами зафіксовано не було. Однак Ігор Славгородський вважає, що на деяких районах явка виборців була штучно завищена.

Погребинський розкрив плюси і мінуси нового спікера ВР

Позачергові вибори мера Єнакієвого оголосили після смерті міського голови Сергія Рухадзе, який помер у серпні цього року після перенесеного інсульту. Поки що обов'язки голови міста, де народився нинішній Президент України Віктор Янукович, продовжує виконувати секретар міської ради Тетяна Богданова. Повноваження мера Олійника почнуться після проголошення міською виборчою комісією офіційного рішення про його обрання на пленарному засіданні міськради.

Зараз ви читаєте новину «В Єнакієво обрали мера-"регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути