середа, 15 лютого 2012 15:34

В День Святого Валентина відбулося завершення благодійної акції "Серце країни"

14 лютого 2012 року відбулося закриття благодійної акції "Серце країни", що почалася 8 лютого, повідомляє прес-служба Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони".

Проект проводився за ініціативи "Молодих регіонів", організації "Upgrade", за підтримки Фонду Віктора Пінчука, зірок шоу-бізнесу, громадських і політичних діячів, а також засобів масової інформації.

На закритті були присутні в якості глядачів кілька сотень чоловік,
в основному молодь. Для глядачів було проведено концерт за участю популярних українських музичних груп і співаків: VovaZIL'Vova, "Dominо", "ММDANCE", Наталії Пугачової, Василя Бондарчука і зірок "Х-фактору".

Креативність виділяє цей захід від інших благочинних ініціатив. 14 лютого спеціально для закоханих відбувалась символічна подія вінчання з врученням свідоцтва про шлюб. Серед учасників заходу розігрувалися ексклюзивні дизайнерські подарунки, розроблені українськими дизайнерами спеціально для цього проекту. Розважав глядачів фокусник, а приємною несподіванкою став розіграш путівки.

У офіційній церемонії закриття взяли участь заступник голови Оболонської райдержадміністрації у м. Києві Петро Совенко, заступник генерального директора Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" Тетяна Іванова, керівник проектів Київської міської організації ВМГО "Молоді регіони" Олександр Жарков, начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА Володимир Вовк, директор ВАТ "Smart building" (генеральний спонсор акції) Олександр Носков, представник освітнього проекту "Upgrade" Кирило Марікуца.

Нагадаємо, що акція проводилася в Україні вперше та тривала 6 днів, але стартом можна вважати 6 лютого. Саме тоді було проведено прес-конференцію з нагоди початку проекту "Серце країни". Метою проекту був збір коштів на покупку апарату штучного вентилювання легенів для недоношених новонароджених дітей у лікарню "Охматдит".

Зараз ви читаєте новину «В День Святого Валентина відбулося завершення благодійної акції "Серце країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути