пʼятниця, 12 серпня 2011 15:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У БЮТі запевнили, що президент Тимошенко не ображатиме опозиціонера Януковича

У БЮТі запевнили, що президент Тимошенко не ображатиме опозиціонера Януковича

У БЮТі стверджують, що в разі приходу Юлії Тимошенко до влади вона не буде мститись Віктору Януковичу та його команді за сьогоднішні переслідування.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Юлія Володимирівна є християнкою, а християни ніколи не відповідають злом на зло. Це роблять тільки ті люди, які собі цинічно приписують християнські погляди і можуть так мстиво себе поводити", - зауважив бютівець.

"Коли я чую заяви президента Януковича про те, що він ніякого відношення до суду не має, то я дивуюсь - до якого цинізму можна дійти у цьому світі", - додав політик.

Крім того, говорячи про новоутворений Комітет опору диктатурі, Бондаренко наголосив, що хотів би, щоб в стосунках тих, хто створив цей Комітет, було більше щирості.

"Має бути усвідомлення того, що у сьогоднішніх умовах досить грати у політику, стежити за зростанням чи зниженням своїх рейтингів. Натомість слід думати про майбутнє держави", - сказав нардеп.

Він запевнив, що сьогодні Юлія Тимошенко не думає про власний рейтинг.

"А якщо хтось думає про нього, робить голосні заяви і не показує навіть носа, не йде на зустріч до людей, то це - не щира політика. Таких політиків життя потім змусить або гірко пошкодувати, або все-таки зібратись в один кулак і захистити все те, що недорозгромлене, недоперекуплене, недоперерозпродане, а також подумати про те, що ми, політики, є не звичайними людьми, а відповідаємо за долю тисяч людей, які нас підтримали", - резюмував Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі запевнили, що президент Тимошенко не ображатиме опозиціонера Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути