Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 13:01

У БЮТ заявляють, що "регіонали" зламали базу даних Апеляційного адмінсуду

У БЮТ заявляють, що "регіонали" зламали базу даних Апеляційного адмінсуду

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що Партія регіонів чинить тиск на Київський апеляційний адміністративний суд, захопивши приміщення суду і зламавши базу даних.

У середу вранці група невідомих осіб під керівництвом членів Партії регіонів Валерія Бондика і Юрія Мірошниченка захопила приміщення цього суду - проникла в кабінет голови суду Анатолія Денисова та зламала базу даних в його комп"ютері. Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

"Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко уповноважена заявити, що ... Партія регіонів у такий брутальний спосіб намагається чинити тиск на Апеляційний адміністративний суд", - йдеться в повідомленні.

У БЮТ нагадали, що на середу в Київському апеляційному адмінсуді було призначено розгляд двох справ - позов прем"єр-міністра Юлії Тимошенко проти ЦВК щодо реєстрації спостерігачів від Грузії, а також скарги лідера Партії регіонів Віктора Януковича про нібито незаконну агітацію.

"Недавнє захоплення "регіоналами" разом з невідомими особами поліграфкомбінату" Україна ", а тепер і Апеляційного адміністративного суду демонструє, що Янукович і його команда готові на будь-які злочинні дії", - підсумували в прес-службі.

У БЮТ також вимагають від Партії регіонів "припинити наругу над законом і пам"ятати, що за кожну протиправну дію доведеться нести відповідальність".

Разом з тим, в прес-службі Апеляційного адміністративного суду Києва повідомили, що робота суду йде в нормальному режимі, а три народні депутати Партії регіонів перебувають у приймальні голови суду. При цьому про присутність депутатів поставлено до відома командування судової міліції "Грифон".

"Все спокійно, робота йде в нормальному режимі", - додали в суді.

У Партії регіонів поки не коментують даний інцидент.

Раніше Київський апеляційний адміністративний суд прийняв ряд рішень, в яких був зацікавлений Блок Юлії Тимошенко.

Зокрема, суд відновив Анатолія Писаренка на посаді члена Центральної виборчої комісії, зобов"язав ЦВК ще раз розглянути питання про реєстрацію спостерігачів від Грузії, а також скасував рішення ЦВК, яке дозволяло вносити зміни в списки виборців у день голосування.

Інтерфакс-Україна, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ заявляють, що "регіонали" зламали базу даних Апеляційного адмінсуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути