вівторок, 23 листопада 2010 15:43

В БЮТ думають, що до Києва може приїхати генерал-губернатор з Москви

В БЮТ думають, що до Києва може приїхати генерал-губернатор з Москви

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Пашинський скептично ставиться до газових перемовин голови правління "Газпрому" Олексія Міллера та міністра палива та енергетики Юрія Бойка.

Про це сьогодні нардеп заявив під час прес-конференції у Житомирі.

"Ці переговори порівнюю з тим, коли жадібність бореться з бідністю. Тут однозначно простежується агресивна політика Росії щодо нашої газотранспортної системи, яку хочуть захопити", - зазначив Пашинський.

За словами "бютівця", наступним кроком у цій ситуації має бути приїзд генерал-губернатора до Києва.

"Нас не влаштовує спільне підприємство "Нафтогазу" і "Газпрому". Сподіваюся, у Януковича і Бойка вистачить здорового глузду не вдатися до цієї афери", - сказав Пашинський.

Ще однією спекуляцією довкола цієї теми він вважає модернізацію нашої ГТС, що, за його словами, у задовільному технічному стані.

Говорячи про підвищення акцизів на бензин, Сергій Пашинський зазначив, що не хотів би коментувати це питання ненормативною лексикою.

"І це в той час, коли інша скандальна компанія ("Лівелла") ввозить свою продукцію без будь-яких податків", - наголосив нардеп.

Він також зазначив, що це рішення Кабміну є зайвим свідченням того, що народ вибрав владу, яка не обманула народ та представляє великий капітал.

Нагадаємо, що на минулого тижня міністр палива та енергетики Юрій Бойко та голова правління "Газпрому" Олексій Мілер провели переговори стосовно створення спільного підприємства між російським газовим монополістом та "Нафтогазом України". Сторони домовилися провести оцінювання активів компанії

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ думають, що до Києва може приїхати генерал-губернатор з Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути