четвер, 25 липня 2013 13:12

У "Батьківщині" поставили Януковича перед вибором: Путін або Європа

У "Батьківщині" поставили Януковича перед вибором: Путін або Європа
Сергій Пашинський. Фото: zhitomir-online.com

Перед президентом Віктором Януковичем стоїть вибір: або інтеграція в Європу, або працевлаштування васалом у свого російського колеги Володимира Путіна.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав народний депутат, заступник голови парламентської фракції ВО "Батьківщина" Сергій Пашинський.

Зокрема, говорячи про ув'язнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, Пашинський зазначив, що ця справа не має нічого спільного з юриспруденцією.

"Якщо Європейський суд з прав людини визнає її арешт незаконним, Віктор Янукович звинуватить її у вбивстві Кенеді, а Кузьмін скаже, що має незаперечні докази. Справа Тимошенко - поза юриспруденцією", - переконаний політик.

Він наголосив, що таким чином була реалізована воля людини, яка "незаконно виграла вибори, узурпувала всю владу, прийняла рішення посадити свого політичного опонента в тюрму за будь-яку ціну".

"Аргументація була неважливою – спочатку витягли справи Кіотського протоколу, потім розкрутили "газову справу" й таке інше", - уточнив нардеп.

Пашинський підкреслив, що сьогодні Янукович стоїть перед геополітичним вибором – "або стати васалом Путіна, або спробувати знайти порозуміння з цивілізованим світом".

"Президент заявляє, що хоче порозуміння. Цивілізований світ у відповідь каже: "Добре, ми заплющимо очі на Межигір'я, на корупцію в країні. Але є три базові цінності, на які ми не можемо закривати очі — справа Тимошенко, виборче законодавство і прокуратура, яка перетворилася на опричнину. Тепер є вибір: Путін або Європа", - резюмував Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" поставили Януковича перед вибором: Путін або Європа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

150

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути