понеділок, 29 квітня 2013 15:58

"Уявляю цю картинку, коли по сесійній залі Ради ходять офіціантки у білих фартушках..." - нардеп

"Уявляю цю картинку, коли по сесійній залі Ради ходять офіціантки у білих фартушках..." - нардеп
За словами Бригинця, Апарат ВРУ пропонує розширити штат працівників, які будуть носити напій кожному нардепу. Фото: news.liga.net

"Замість того, щоб відмовитися від пільг – від чаю, який під час засідань ВРУ приносять лише представникам Президії Парламенту, Апарат ВРУ пропонує розширити штат працівників, які будуть носити напій кожному нардепу, та збільшити кошторис Парламенту при формуванні Держбюджету", - так народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець прокоментував на своєму сайті отриману від Апарату ВРУ відповідь на своє звернення до спікера Володимира Рибака з вимогою надати доручення відповідним службам розносити чай під час засідань парламенту не лише в Президію, а й нардепам у сесійну залу.

Звернення депутата носило іронічних характер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Журналістам поф*г, що відбувається у залі ВР, лише шукають спосіб "наїхати" на "Батьківщину" - нардеп

"Наразі у кошторисі ВРУ передбачено закупівлю чаю лише для трьох нардепів Президії, а для реалізації моєї "насмішливої" пропозиції потрібно лише його збільшення. Я вже уявляю цю картинку, коли по сесійній залі Парламенту ходять офіціантки у білих фартушках... Але це, як на мене, ненормально", - зауважив Бригинець.

Нардеп наголосив, що він розуміє потребу людей, які ведуть засідання, зволожити горло.

"Але за шість років депутатства у Київраді я не стикався із тим, щоб у Президію О. Довгому чи Г. Герезі приносили чай, навіть враховуючи всю одіозність влади Київради. Натомість кожен депутат мав можливість поставити собі на робоче місце пляшку води. Можливо, і керівникам Парламенту треба піти тим же шляхом", - наголосив Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «"Уявляю цю картинку, коли по сесійній залі Ради ходять офіціантки у білих фартушках..." - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути