Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2013 11:48

Увага до Тимошенко зникатиме - політолог

Увага до Тимошенко зникатиме - політолог
фото: podrobnosti.ua

Виїз екс-прем'єра Юлії Тимошенко на лікування за кордон - це добре для неї, президента Віктора Януковича та України. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Олександр Палій.

"Перебувати в Німеччині значно краще, ніж у Качанівській колонії. Хоча Тимошенко буде ізольована від української аудиторії, й увага до неї поступово зникатиме, як зараз до Луценка. Поки що Тимошенко цікава завдяки тому, що не дезертирувала 2010 року, як деякі "регіонали" 2005-го", - зауважив він.

Від виїзду Тимошенко виграє лідер УДАРу Віталій Кличко, вважає Палій.

"Бо Юлія Володимирівна зникає як конкурент. Яценюк програє, бо занурився в союз із "Батьківщиною". Щодо Тягнибока — бачимо його проблеми і без Тимошенко. У важливих питаннях "Свобода" на законодавчому рівні не вносила значимих ініціатив. Якби затіяли бійку не за Київраду, а за медичну реформу й намагалися її системно вирішувати — результат би був інший", - зазначив політолог.

За словами Палія, за кордоном вплив екс-прем'єра на опозицію зменшуватиметься.

"Захід зрозуміє, що Юлія Володимирівна — уже не найрейтинговіший політик. І тамтешні журналісти зможуть поставити їй гострі запитання. Не на всі їй буде легко відповісти. Наприклад, як умудрилася підписати таку газову угоду й назвати її перемогою. Про зв'язки з Путіним та конституційну реформу, що планувалася: Тимошенко—Янукович—Медведчук. Тоді хотіли створити два клани, незалежні від виборів і суспільства, які один за одним продавали б країну Путінові", - наголосив Палій.

Зараз ви читаєте новину «Увага до Тимошенко зникатиме - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути