Ексклюзиви
понеділок, 19 вересня 2011 16:55

Усміхнений Тягнибок поклав квіти на могилу Бандери
5

Фото з Facebook
Фото з Facebook
Фото з Facebook
Фото з Facebook
Фото з Facebook

17-18 вересня 2011 року голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок взяв участь у святкуванні 20-ї річниці Незалежності України у Мюнхені. Урочистості було організовано товариством "Україна" за підтримки Генерального Консульства України в Мюнхені.

Як повідомила прес-служба ВО "Свобода", у суботу, 17 вересня, на цвинтарі Вальдфрідгоф відбулася процесія з панахидою та покладанням вінка до пам'ятника героям, які віддали свої життя у боротьбі за волю України.

Після панахиди героям України процесія вирушила до могил провідників українського національного руху Степана Бандери та Ярослава Стецька, похованих на цвинтарі Вальдфрідгоф.

Після покладання квітів Тягнибок відзначив, що праця Ярослава Стецька "Дві революції" стала ідеологічною основою Всеукраїнського об'єднання "Свобода", а "життя і самовіддана боротьба Степана Бандери є зразковими для кожного українського націоналіста".

Крім того, 18 вересня лідер "Свободи" взяв участь у святковій академії з нагоди 20-ї річниці Незалежності України. Урочистості відбулися у культурному центрі Української греко-католицької церкви за участі представників Генерального Консульства України в Мюнхені.

Під час свого виступу Тягнибок висловив впевненість, що попри тяжкий стан, в якому знаходиться українські держава і нація, "ровесники Незалежності готові творити достойне майбутнє для своєї держави".

"Завершальним етапом побудови держави, української за суттю, має стати довершення національно-визвольної революції", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Усміхнений Тягнибок поклав квіти на могилу Бандери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути