субота, 23 лютого 2008 18:22

Ющенку надіслали 500 вітальних листівок

Президентові України Віктору Ющенку продовжують надсилати привітання з днем народження.

Як повідомляє прес-служба голови держави, В. Ющенку прислали пивітання лідери країн, серед яких Президент Росії Володимир Путін, Президент Республіки Узбекистан Іслам Карімов, Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухаммедов, голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Сергій Міронов та інші.

Свої привітання Президентові України прислали керівники ряду іноземних посольств в Україні, а також посли України в Російській Федерації, Кореї, Мексиці і інших країнах. Голову української держави привітали керівники центральних і місцевих органів влади, суддівського корпусу, наукових і учбових установ, члени уряду, парламентарії, зарубіжні державні діячі, українські і зарубіжні ЗМІ, представники політичних партій, суспільних об"єднань і організацій, релігійних общин, установ і підприємств.

Президентові також пишуть сім"ї, трудові колективи зі всіх регіонів України. До цього часу в Секретаріат голови держави надійшло більше 500 вітальних листівок і телеграм.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Ющенко відзначає 54-й день народження, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Ющенку надіслали 500 вітальних листівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути