Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 22:58

"Ющенко зібрав 300 млн. грн. в олігархів, закривши всі їхні кримінальні справи" - Соболєв

"Ющенко зібрав 300 млн. грн. в олігархів, закривши всі їхні кримінальні справи" - Соболєв
За словами лідера КОДу, Ющенко - ключовий свідок на всіх судових процесах. Фото: svoboda.ictv.ua

Комітет опору диктатурі ще при вступі "Нашої України" ставив їй умову змінити свого лідера для залишення в КОДі.

Про це Gazeta.ua розповів один із лідерів КОДу Сергій Соболєв, коментуючи виключення зі свого складу партію Віктора Ющенка "Наша Україна".

"На засіданні всі одностайно запропонували виключити партію "Наша Україна", - говорить Соболєв. - На засідання також запрошувалися представники НУ, але ніхто не прийшов. Ми їх попереджали ще рік тому при вступі. Або Ющенко залишається керівником "Нашої України", або вони залишаються в КОДі. Так не буває, що вони в Комітеті опору диктатурі, а Ющенко з Януковичем зустрічається там принагідно".

За словами лідера КОДу, Ющенко - ключовий свідок на всіх судових процесах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорович про виключення "Нашої України" з КОДу: "Діти, а ви на це маєте право?"

"Людина, яка зробила ціну за газ у розмірі 450 доларів, відкликавши Дубіну з переговорів у Москві, який уже був готовий підписувати ціну в 235 доларів, прийшла на процес Тимошенко свідчити й брехати на цьому процесі. Це людина, яка зібрала близько 300 мільйонів гривень в олігархів, закривши всі кримінальні справи по них і відпустивши всіх. А тепер ніхто не може знайти ні лікарні майбутнього, ні 300 мільйонів, які вони розбазарили", - заявив Соболєв.

Він також запевнив, що незабаром усі все дізнаються.

"Скоро вже на все буде дана відповідь: як він (Ющенко - Gazeta.ua) співпрацює з режимом Януковича, як узгоджує з ним усі свої дії в той час, коли опозиція по в'язницях сидить. Тому цей президент увійде в історію разом із Януковичем", - зазначив КОДівець.

За його словами, у КОДі вирішили виключити НУ лише зараз, тому що до цього керівником Політради був Валентин Наливайченко. Після його рішення про звільнення з цієї посади, у них "розвіялись останні іскорки щодо того, що таке "Наша Україна" Віктора Ющенка".

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко зібрав 300 млн. грн. в олігархів, закривши всі їхні кримінальні справи" - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути