Ексклюзиви
субота, 26 січня 2008 11:37

Ющенко запропонує іноземним інвесторам цікаві об"єкти для приватизації

Ющенко запропонує іноземним інвесторам цікаві об"єкти для приватизації

Найближчим часом в Україні має бути розроблена національна антиінфляційна програма, заявив Президент Віктор Ющенко у виступі на спеціальній секції "Український обід в Давосі".

"Переконаний, країна впорається з тими викликами, які існують і на продовольчому, і на енергетичному ринках. Україна буде ефективно давати відповіді на ті загрози, які виникають навколо нашої країни чи регіону", – сказав В.Ющенко, повідомляє прес-служба Президента.

Говорячи про залучення в Україну інвестицій, він наголосив, що у 2008 році державна політика приватизації набере нових ознак, стане "динамічною". За його словами, Фонд держмайна та уряд мають "опрацювати всю логіку фондової частини приватизації". В.Ющенко наголосив, що у питаннях проведення приватизації Україна запрошує до співпраці іноземних партнерів. "Ми б хотіли з ключовими фінансовими інститутами світу організувати діалог, нам потрібна технічна допомога, потрібен великий світовий розголос по об"єктах, які Україна пропонуватиме до приватизації", – зазначив Президент.

За його словами, "у найближчі два роки Україна запропонує дуже цікавий пакет об"єктів для приватизації".

В. Ющенко також запросив найширші кола міжнародних інвесторів взяти участь у проектах у рамках проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запропонує іноземним інвесторам цікаві об"єкти для приватизації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути