четвер, 25 грудня 2008 16:12

Ющенко відмовився від допомоги Медведєва у розборі завалів в Євпаторії

Президент України Віктор Ющенко подякував своєму російському колезі Дмитру Медведєву за пропозицію допомоги підрозділів Чорноморського флоту Росії при розборі завалів у будинку в Євпаторії, але відповів, що в ній немає необхідності.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи прийме Україна запропоновану російським Президентом допомогу, Ющенко відповів, що "ми вдячні за кожен добрий жест".

При цьому Президент зазначив, що на місці трагедії зараз працює близько 600 співробітників МНС, представників Міноборони, медиків та інших фахівців.

"Тут немає необхідності, проблем професійних, або ресурсів, або техніки, устаткування. 90% (завалів) потрібно перебирати руками", - зазначив Президент.

За його словами, в найближчі години розбір завалів планується закінчити, й тоді Україна одержить остаточні цифри загиблих внаслідок вибуху в Євпаторії.

Ющенко ще раз зазначив, що він як глава Української держави від імені країни висловлює подяку всім тим, хто пропонує допомогу Україні й співчуває разом із нею.

Президент Росії Медведєв запропонував Україні допомогу Чорноморського флоту Російської Федерації у зв`язку з трагедією в Євпаторії, де вибухнув житловий будинок.

За даними МНС, вибухом зруйновано 35 квартир (перший і другий під`їзди будинку) й пошкоджено квартири третього під`їзду.

Кількість загиблих становить уже 19 осіб. Під завалами можуть ще перебувати до 60 осіб, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмовився від допомоги Медведєва у розборі завалів в Євпаторії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути