Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 10:10

Ющенко відмовився говорити, чому призначив Черновецького на місце Гавриша

Ющенко відмовився говорити, чому призначив Черновецького на місце Гавриша
Екс-президент України Віктор Ющенко заявляє, що звільнення Степана Гавриша з Вищої ради юстиції відбулося тому, що президента неправильно проінформували про бажання Гавриша залишити свій пост.

"На момент підписання указу про оновлення цієї квоти мене інформували, що Степан Богданович згодний зі своєю відставкою. А за дві години у мене відбулася з ним розмова, в якій він сказав мені, що такої згоди не давав.

Ви ж розумієте - важкі були дні, було багато указів, які необхідно було підписати, щоб підвести підсумок терміну президентства. І я пообіцяв йому відмінити указ і доручив Вірі Іванівні зв"язатися з новим головою адміністрації президента, поставивши цей указ на відміну. От і все, і ніякої інтриги, нічого цікавого", - розповів Ющенко в інтерв"ю Коммерсант-Украина.

Також він повідомив, що Віктор Янукович відмінив його указ на його прохання. Разом з тим Ющенко відмовився коментувати, яким чином він обрав замість Гавриша Леоніда Черновецького.

"Я не буду це коментувати. Я можу зараз запропонувати вам десятка три суддів, юристів і запитати, хто з них більше підходить, щоб провести ротацію. І повірте, яку б фігуру ви не назвали, я б знайшов аргументи, що доводять, що вам необхідно терміново відкликати своє рішення", - розповів Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відмовився говорити, чому призначив Черновецького на місце Гавриша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути