Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 19:42

Ющенко співчуває російському народові у зв"язку зі смертю Єльцина

Президент України Вігктор Ющенко надіслав листа Президентові Росії, в якому висловив співчуття у зв"язку зі смертю видатного політичного і державноо діяча Бориса Єльцина.

"Від імені Українського народу і від себе особисто висловлюю глибокі співчуття у зв"язку із непоправною втратою – смертю видатного політичного і державного діяча, першого Президента Російської Федерації Бориса Миколайовича Єльцина. Ми щиро поділяємо біль цієї тяжкої втрати. Прошу передати словам співчуття дружині, рідним, близьким, соратникам та всьому російському народові", – цитує лист прес-служба глави держави.

"Пішов із життя великий демократ і масштабний політик, з ім"ям якого пов"язана ціла епоха у світовій історії. Внесок Бориса Єльцина у відродження Російської держави, утвердження принципів свободи, рівноправності та суверенності на пострадянському просторі, у справедливе облаштування сучасного світу – унікальний, який можна порівняти зі звершеннями великих історичних лідерів", – йдеться у співчутті Ющенка.
Зараз ви читаєте новину «Ющенко співчуває російському народові у зв"язку зі смертю Єльцина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути