Ексклюзиви
вівторок, 06 червня 2006 15:52

Ющенко: Путін приїде в Україну після формування коаліції

Візит президента Росії Володимира Путіна в Україну відбудеться після остаточного формування українських парламенту та уряду. Про це повідомив сьогодні Президент України Віктор Ющенко.

За його словами, під час останньої розмови з Путіним обидва президенти зійшлися на думці, що "зустріч слід провести, коли повноцінно буде забезпечено функціонування комісії Путін-Ющенко".

- У рамках візиту ми проведемо перше засідання комісії. До цього повинні бути проведені відповідні раунди переговорів комітетів, підкомітетів і комісій, - додав Ющенко.

За словами керівника держави, в україно-російських відносинах "назбиралося багато питань, які потрібно врегулювати на вищому державному рівні".

Ющенко сказав, що він "запропонував Володимиру Володимировичу сценарій проведення цього візиту, у якому передбачаються поїздки по Україні".

- Я сподіваюся, це буде нетрадиційний візит, де ми продемонструємо велику волю до формування добросусідських відносин, - пояснив він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Путін приїде в Україну після формування коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути