Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2009 12:50

Ющенко привітає нову коаліцію

Ющенко привітає нову коаліцію

Президент Віктор Ющенко привітає нову коаліцію у Верховній Раді, в разі якщо її створення допоможе ефективній роботі парламенту.

Таке переконання на Погоджувальній раді в понеділок висловив представник президента у парламенті Ігор Попов.

Він констатував, що створення коаліції є виключно прерогативою Верховної Ради, однак запропонував фракціям публічно висловити свою позицію з цього приводу.

"Якщо нова коаліція створюється для збільшення ефективності діяльності Верховної Ради, то звичайно президент і суспільство привітають таке створення", - сказав Попов.

"Єдине - хочеться побажати, щоб цей важливий процес, особливо якщо він стосується прийняття нової Конституції, проходив максимально відкрито", - зауважив представник президента.

"Для мене очевидно, що Верховна Рада не піде на неконституційні кроки, не буде додавати собі повноважень і продовжувати конституційний термін. Але оскільки у ЗМІ багато інформації з цього приводу, то лише Верховна Рада може розвіяти цю інформацію, публічно висловивши свою позицію", - додав Попов.

Разом з тим представник президента нагадав, що свої зміни до Конституції глава держави вніс на розгляд Верховної Ради ще два місяці тому, однак до цього часу вони не розглянуті.

Як повідомлялось, депутат від НУ-НС В"ячеслав Кириленко заявив, що цього тижня у парламенті буде створена коаліція БЮТ та Партії регіонів. Також відбудуться голосування по внесенню змін до Конституції.

За матеріалами: Gazeta.ua, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко привітає нову коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути