четвер, 21 серпня 2008 11:17

Ющенко повинен особисто запитати Тимошенко про зраду - Кравчук

Колишній Президент Леонід Кравчук здивований відсутністю реакції Президента Віктора Ющенка на озвучені Секретаріатом Президента обвинувачення на адресу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в державній зраді й політичній корупції.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" 20 серпня.

"Нормальна людина, з нормальною психікою не може обвинувачувати прем"єра в найстрашнішому злочині - зраді батьківщині й політичній корупції. Але мене дивує інше, чому мовчить Президент. Якщо є така інформація, він повинен зустрітися із прем"єром і поставити запитання або поставити факти перед прем"єром, а потім оприлюднити їх для українського народу", - сказав Кравчук.

Він зазначив, що така ситуація повторюється, уже не вперше.

18 серпня Секретаріат попросив правоохоронні органи перевірити інформацію про домовленості БЮТ з Росією про підтримку майбутньої кандидатури від блоку на виборах Президента в Україні з боку Росії.

14 серпня Секретаріат заявив про існування таких домовленостей.

Радник Президента Лідія Поречкіна вважає, що БЮТ намагається відволікти увагу від свого співробітництва з Росією, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко повинен особисто запитати Тимошенко про зраду - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути