четвер, 21 лютого 2008 08:36

Ющенко пообіцяв підтримувати демкоаліцію

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що вихід ряду політиків з партії "Народний союз "Наша Україна" (НСНУ) не призведе до розколу парламентської коаліції.

"Я докладатиму всі зусилля для того, щоб коаліція працювала і це (вихід депутатів з НСНУ) не є загрозою існування коаліції", - сказав він журналістам в середу в Парижі.

Ющенко також вважає, що політики вийшли з лав НСНУ на знак протесту проти порушення домовленості про створення єдиної партії на базі блоку "Наша Україна - Народна самооборона", оскільки не була виконана концептуальна домовленість про створення єдиної партії на базі НУ-НС.

"На жаль, ці питання гальмуються, кожна сторона, яка бере участь в дискусії, керується своїми аргументами, і певна частина людей, які бачили в цьому ключовий лейтмотив партійного руху, якраз таким кроком і виразили своє відношення до цього", - сказав глава української держави.

Ющенко не виключає, що найближчим часом відбудеться дискусія з цього питання на найвищому партійному рівні. "І колеги змінять свою позицію", - сказав він.

У вівторок п"ять народних депутатів - членів партії НСНУ: Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір і Василь Петьовка вийшли з лав партії.

З НСНУ вийшли також члени політради партії - глава секретаріату президента Віктор Балога і його заступни Роман Безсмертний, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко пообіцяв підтримувати демкоаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути