Ексклюзиви
пʼятниця, 07 листопада 2008 15:56

Ющенко не заздрить тим, хто візьметься за кризу

Президент України Віктор Ющенко вважає за необхідне через тиждень винести на засідання Ради національної безпеки і оборони питання виконання попередніх рішень РНБО щодо антикризових заходів. Про це він сказав на сьогоднішньому засіданні РНБО.

"Я прошу, щоб через сім днів, Раїсо Василівно (Богатирьова, секретар РНБО), на РНБО винести питання виконання попередніх рішень щодо антикризових заходів", - сказав Ющенко. При цьому він звернув особливу увагу на фінансові та економічні компоненти.

"Моє відчуття, що у банківському секторі, валютному секторі більш-менш процес пішов, але в економічному секторі, я відверто хочу сказати, там ні про що говорити з погляду успіху. Там все тільки починається, тому ці кроки робити потрібно негайно", - сказав Президент.

За його словами, якщо є бажання вирішувати це питання, то все необхідно робити професійно і з вірою. "Якщо цього не буде, я не заздрю тим, хто береться за рішення цієї проблеми", - сказав Ющенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не заздрить тим, хто візьметься за кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути