Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 12:53

Ющенко назвав БЮТівців рейдерами і закликав не ховатися у коноплі

Події, які пов"язані з блокуванням парламенту стосовно виділення грошей на вибори - це політичне рейдерство. Про це під час засідання Ради нацбезпеки заявив президент Віктор Ющенко.

"Блокування парламенту не є здоровим фактом, але це не біда, - сказав президент. - Чому відбулося блокування? Яка це демократія, коли парламентарі мають керуватися законами, а вони роблять навпаки. Чому ми маємо скликати позачергове засідання РНБО, щоб забезпечити законне фінансування виборів?".

Ющенко ще раз наголосив, що він не є прихильником дострокових виборів, проте іншого виходу, як розпуск парламенту наразі не бачить.

"У нас є одне законне право за Конституцією, як вийти із ситуації що склалася. Тому не треба ховатися в коноплі. У нас немає іншого шляху", - каже Президент.

Ющенко повідомив, що під час засідання РНБО його учасники мають ухвалити рішення щодо виділення грошей з резервного фонду на проведення позачергових виборів, а також уряд та Нацбанк мають сформувати політику з посилення фінансово-бюджетної системи під час економічної кризи.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав БЮТівців рейдерами і закликав не ховатися у коноплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути