пʼятниця, 10 червня 2011 11:17

Ющенко надасть свою кров Європі

Ющенко надасть свою кров Європі

Колишній президент України Віктор Ющенко погодився на повторне дослідження крові, але наполягає, щоб воно проводилося за межами України - у Бельгії, Великобританії та Германії.

Про це повідомила представник екс-президента щодо кримінальної справи про його отруєння Анна Вронська.

"Віктор Ющенко дійсно виказав бажання співпрацювати зі слідством, але проведення експертизи вважає можливим лише за умов залучення до експертизи міжнародних лабораторій і з'ясування усіх питань", - сказала вона.

Вронська підкреслила, що Ющенко пропонує ті самі лабораторії, які проводили експертизу минулого разу - в Бельгії, Великобританії та Германії.

"Генпрокуратура подала інформацію дуже вузько і навела лише один абзац листа Ющенка, де він підтверджує, що готовий співпрацювати зі слідством, але розраховує на конструктивний діалог з урахуванням його інтересів, як потерпілого", - сказала адвокат. 

Нагадаємо, учора генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив, що екс-президент Віктор Ющенко погодився здати кров у рамках розслідування кримінальної справи за фактом його отруєння. 

Зараз ви читаєте новину «Ющенко надасть свою кров Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути