середа, 12 листопада 2008 18:16

Ющенко каже, що не нянька для ЄЦ

Президент Віктор Ющенко звертає увагу на те, що жоден член партії "Наша Україна" не проголосував за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради.

Про це він сказав на брифінгу в середу, коментуючи голосування "Єдиного центру" за відставку спікера.

"Якщо вдаватися в нюанси голосування... До речі, я голосів не підраховував, але сказав би так: ситуація, що виникла в "Нашій Україні", ви знаєте, завдяки кому вона виникла і чому в "Нашій Україні" виникло три центри, одним з яких керує Юлія Володимирівна і бажає, щоб це продовжувалося до нескінченності", - сказав Ющенко, повідомляє Ліга.net.

"Я не можу дати відповідь, чому цей центр голосував так. Я не хочу давати відповідь, тому що це не моє питання, цікавитися, чому той чи інший депутат, який не підкоряється концепції "Нашої України", голосує тим чи іншим чином. Я можу одне сказати: жоден народний депутат "Нашої України" не проголосував за підтримку відставки. Крапка", – додав він.

Президент також зазначив, що в журналістів є можливість з"ясувати всі ці питання безпосередньо з лідерами політичних сил, що голосували тим чи іншим чином.

"Я не хочу бути нянькою в десяти або дванадцяти політичних сил, оскільки я добре розумію, що, як би ти не відповідав, що б не відбувалося в парламенті, невістка завжди буде винувата. У цій країні президент завжди буде відповідати на всі питання", – сказав Ющенко.

Як відомо, за відставку Яценюка проголосували 8 депутатів з "Єдиного центру", а також 2 депутати з "Народної Самооборони".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко каже, що не нянька для ЄЦ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути