Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 18:53

Ющенко і Медведєв поговорили про відносини

За ініціативою російської сторони в четвер відбулася телефонна розмова президента РФ Дмитра Медведева і президента України Віктора Ющенка, повідомляє прес-служба Кремля.

В ході бесіди Дмитром Медведєвим була викладена оцінка ряду кроків української сторони, що безпосередньо торкають інтереси РФ.

"Зокрема, було звернено увагу на необхідність керуватися в російсько-українських відносинах принципами партнерства, не допускати ухвалення односторонніх рішень і інших кроків, що йдуть врозріз з раніше взятими договірними зобов"язаннями і досягнутими домовленостями", - мовиться в повідомленні прес-служби.

Голови держав умовилися продовжити обговорення актуальних питань російсько-української співпраці в ході перебування Віктора Ющенка на Петербурзькому економічному форумі, відзначили в прес-службі.

Як повідомила керівник управління інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак, в ході розмови Віктор Ющенко і Дмитро Медведєв обговорили нинішній формат двосторонніх українсько-російських відносин.

За її словами, президенти також домовилися, що при особистій зустрічі продовжать цю розмову. "Зустріч відбудеться 6 червня в Санкт-Петербурзі", - додала Мудрак, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Медведєв поговорили про відносини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути