вівторок, 27 квітня 2010 11:14

Ющенко: Дії в Раді - це військова узурпація!

Ющенко: Дії в Раді - це військова узурпація!

Екс-президент Віктор Ющенко називає ратифікацію угоди про пролонгацію перебування ЧФ РФ в Україні ще на 25 років військовою узурпацією країни.

"Те, що сталося в Верховній раді, є військовою узурпацією. І я переконаний, що на цьому крапка не ставиться", - заявив він у Верховній раді.

"Це буде основою суспільної консолідації", - підкреслив Ющенко.

Водночас представник Народної самооборони Володимир Ар"єв заявив, що опозиція планує на спільному засіданні визначатись з подальшими кроками протидії владі у питанні щодо російського ЧФ.

"Ми будемо зараз збиратися і радитись на сьогоднішній день я можу чітко сказати, що опозиція єдина як ніколи, і хай Партія регіонів задумається про своє найближче майбутнє", - зазначив він

На переконання депутата, попори те, що опозиція програла, "суспільство зробить свої висновки з цієї бійки і з тієї тваринної поведінки, яку влаштувала Партія регіонів".

"Я думаю, що в суспільстві це викличе відповідну реакцію, і від сьогоднішнього дня я думаю, що Україна змінилася і Україна повстане", - підкреслив він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Дії в Раді - це військова узурпація!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути