пʼятниця, 19 червня 2009 13:58

Ющенко дав Богатирьовій ще одну посаду

Ющенко дав Богатирьовій ще одну посаду
Президент Віктор Ющенко призначив секретаря Ради національної безпеки і оборони Раїсу Богатирьову главою Міжвідомчої комісії з питань інформаційної політики і інформаційної безпеки при РНБО, звільнивши від виконання цих обов"язків Євгена Марчука.

Про це говориться в указі глави держави від 18 червня.

Таким чином, Президент вніс часткові зміни до свого указу від 22 січня 2002 року N63 "Про Міжвідомчу комісію з питань інформаційної політики і інформаційної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України".

Також Ющенка затвердив новий персональний склад Міжвідомчої комісії.

Так, до складу комісії увійшли разом з главами комісії 24 особи. Серед них, зокрема, заступник глави комісії - перший заступник секретаря РНБО Степан Гавриш, міністр освіти і науки Іван Вакарчук, міністр культури і туризму Василь Вовкун, голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова і інформації Ганна Герман, президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук, а також представники Служби зовнішньої розвідки, Служби безпеки України, Нацради України з питань телебачення і радіомовлення, Державного комітету телебачення і радіомовлення, Національної радіокомпанії України, Державного комітету інформатизації, Секретаріату Президента, Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ", Державної служби спеціальному зв"язку і захисту інформації України.

Сайт Президента
Зараз ви читаєте новину «Ющенко дав Богатирьовій ще одну посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути