Ексклюзиви
середа, 17 травня 2006 19:25

Ющенко більш популярний у Грузії, ніж Саакашвілі

Соціологічне опитування, в ході якого було опитано близько двох тисяч жителів Грузії, показав, що рейтинг довіри президента республіки Михайла Саакашвілі складає всього 20 відсотків. У той час, як президент України Віктор Ющенко користується найбільшою довірою у грузинських громадян. Його рейтинг складає 61 відсотків.

Опитування було проведено співробітниками Кримської академії гуманітарних наук. У президента США Джорджа Буша рівень довіри - 35 відсотків, у президента Росії Володимира Путіна - 33 відсотки.

При цьому тільки 28 відсотків опитаних вважають, що нинішня влада в Грузії "відображає інтереси свого народу", 46 відсотків не згодні з цим твердженням. Розширення співпраці Грузії та США підтримують 56 відсотків респондентів, не підтримують - 15. Вступ Грузії у НАТО підтримують 66 відсотків, проти - 9. Проте при цьому 59 відсотків жителів Грузії підтримали б вступ Грузії до Єдиного економічного простору разом з Білорусією, Росією, Україною і Казахстаном.

Що стосується стану грузино-російських відносин, то незадовільними їх назвали 59 відсотків опитаних. Найбільш актуальними проблемами сучасної Грузії респонденти назвали: криза в економіці - 87 відсотків, безробіття - 78, низький рівень доходів - 53, а також корупцію - 40 відсотків.

Нагадаємо, що на останніх президентських виборах в січні 2004 року Михайла Саакашвілі підтримали 96,25 відсотка виборців, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко більш популярний у Грузії, ніж Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути