четвер, 22 березня 2012 18:01

Спецтема: Луценко за ґратами

"Юра став над політикою, переріс у державного діяча" — Ірина Луценко

"Юра став над політикою, переріс у державного діяча" — Ірина Луценко
Ірина Луценко радить чоловіку берегти здоров'я і не здатися Фото: Gazeta.ua

За рік і три місяці в СІЗО Юрій Луценко переосмислив вчинки по відношенню до друзів, соратників, ворогів. Про це у новому номері журналу "Країна" розповіла його дружина Ірина.

"Відбулася переоцінка себе. Юра став над політикою, переріс у державного діяча. Каже й пише: досить мірятися біцепсами, сперечатися, хто красивіший, розумніший, сильніший. Уже треба мати хоч трошки відповідальності", - зауважила вона.

Пані Ірина порадила б чоловіку берегти здоров'я і не здатися.

"Зараз він на медикаментах, які я привожу. Я так розумію, що йому дають профілактичну дозу для підшлункової, якісь підтримуючі для жовчного, заспокійливе вночі, бо через набутий діабет другого типу підшлункова дає сплеск адреналіну в цукор. Він спить по 2–3 години. Для печінки нічого не дають. А болі в нього постійні, нудить, крутиться голова", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк нагадав Ірині Луценко, як хотів внести за її чоловіка заставу в 1 мільйон

"Час від часу він пише заяви керівництву СІЗО. Приходить медичний персонал. І, як Юра каже, роблять "страшенне медичне обстеження" – зважують і питають: "Ну, як діла?" Юра каже: "Погано". А ті: "Ну, добре". Зараз він важить 86–87 кілограмів, а до посадки – 103. Коли голодував, було 77. Тепер на дієті – їсть пропарене м'ясо, квасолю. Треба давати побільше білків, молочних продуктів – сирів, кефірів. Зараз йому все тушкую", - розповіла Ірина.

Про те, коли, на думку Ірини Луценко, її чоловік вийде на волю, читайте у новому номері журналу "Країна" № 11 (114) за 22 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Юра став над політикою, переріс у державного діяча" — Ірина Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути