четвер, 04 квітня 2019 15:01

УНА-УНСО зробила заяву щодо виборів

УНА-УНСО зробила заяву щодо виборів
УНА-УНСО підтримала Петра Порошенка.

Провід партії націоналістичного спрямування УНА-УНСО звернувся українців голосувати на виборах президента за Петра Порошенка.

"Україна знову підійшла до рубікону – перед важким вибором і загрозою втрати державності. 100 років тому через амбіції лідерів УНР і демагогію більшовиків українська революція була втоплена в крові. А потім був голодомор, репресії, нищення всього українського.

Тому сьогодні керівництво УНА-УНСО прийняло рішення підтримати в другому турі президентських виборів Петра Порошенка", – йдеться у заяві проводу УНА-УНСО.

"Так, ми маємо претензії і до Петра Порошенка. Можливо ми будемо ще не раз запалювати шини і вимагатимемо від нього дій проти корупціонерів, зрадників та інших ворогів українського народу.

Але при всіх його недоліках – він президент, за якого держава вистояла під російською навалою і зроблено чи не найбільше для розвитку української мови та культури, становленню Православної Церкви України. Тому що, нам потрібен президент, який продовжить курс України в ЄС і НАТО. Тому що, йде війна з Росією, а шлях України – геть від Москви" – заявили в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чий електорат отримають Зеленський і Порошенко

ЦВК обробила 100% протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Зараз ви читаєте новину «УНА-УНСО зробила заяву щодо виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути