Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2013 15:08

Уманські "регіонали" купують на тендерах найдорожче вугілля

Уманські "регіонали" купують на тендерах найдорожче вугілля
Уманський опозиціонер заявив про розкрадання державних грошей на тендерах. Фото: procherk.info

Представник партії "Фронт Змін", депутат уманської міськради Максим Поляков заявляє про корупцію у міській раді. Він стверджує, що на тендерах розкрадаються державні гроші.

"Минулого року міське управління освіти купувало вугілля за найдорожчою ціною – 1450 гривень за тонну. При цьому, що на тендер висувалися й набагато дешевші пропозиції. Цього року ми вирішили проконтролювати процедуру тендерної закупівлі. Побачили три пропозиції: від уманської фірми по 1000 гривень за тонну, від черкаського "Облпалива" по 1200 гривень і від донецької фірми, яка і перемогла в минулому році, по 1750 гривень. Дивно, що у Донецьку вугілля дорожче, ніж в Умані", - зауважив уманський депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як кримські чиновники заробили 140 тис гривень на дитячих садочках

Поляков каже, що чиновники злякалися контролю.

"Нам досі не повідомили результати й переможця тендеру. Хоча, що найцікавіше, вугілля в уманські школи вже давно завозиться. Ще до початку процедури тендеру. "Регіонали" тільки кажуть, що в бюджеті бракує грошей. Насправді, не соромлячись, його розкрадають", - заявив він.

За словами опозиціонера, результатами їхнього розслідування зацікавилася служба безпеки України. Найближчим часом там перевірять дотримання законодавства при проведенні тендерів.

Зараз ви читаєте новину «Уманські "регіонали" купують на тендерах найдорожче вугілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути