середа, 16 січня 2013 09:30

МВС купило електронних браслетів на 20 мільйонів

МВС купило електронних браслетів на 20 мільйонів
Фото: polittech.org

Міністерство внутрішніх справ (МВС) за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Беніш Джі Пі еС Україна" на постачання обладнання для системи електронного контролю на 19,18 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Згідно з повідомленням, придбано 856 електронних браслетів по 6,888 тис. грн і таку ж кількість мобільних контрольних пристроїв по 13,776 тис. грн.

"Придбано 28 комплектів устаткування й інструментів для надягання, зняття й активації електронних браслетів по 1,869 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, придбано стаціонарні пульти моніторингу по 295 грн, просторові бази даних по територіям областей та міст. Програмне забезпечення для диспетчерів цієї системи коштує 3,936 тис. грн за одне робоче місце.

Нагадаємо, раніше МВС виділило 32 млн грн на придбання електронних браслетів, річна потреба в яких оцінюється міліцією в 50 тис. штук. Браслети мають бути імпортовані, оскільки в Україні таке устаткування не виробляється.

Зараз ви читаєте новину «МВС купило електронних браслетів на 20 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути