пʼятниця, 27 червня 2014 17:51

Україну змушують прийняти "найпаскудніший" мир - Семенченко

Україну змушують прийняти "найпаскудніший" мир - Семенченко
Фото: dt.ua

Путін на Україну не нападе. Це блеф. Так вважає командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко. Дії Росії, українських можновладців та Європи він розцінює, як елементи тиску на Україну, "щоб ми готові були прийняти будь-який мир, навіть "найпаскудніший".

Про це Семенченко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Російські війська підтягуються до наших кордонів, риють окопи біля Херсонської області, терористи зміцнюються, штурмують військові частини, вбивають наших братів. Олігархи пропонують домовлятися з "лисим чортом" (гідний парламентер), "світова громадськість" аплодує смертям солдатів, президент поки що "не прийняв рішення". Залишилося 7 з гаком годин очікування.

Люди, нам потрібно зберігати спокій. Все чим нас лякають - це елементи тиску на народ, щоб ми готові були прийняти будь-який мир, навіть "найпаскудніший".

Путін на Україну не нападе. Це блеф. Наші збройні сили, Нацгвардія, добровольчі батальйони здатні захистити країну. Потрібна лише політична воля. А нам поки дуже важливо зберігати спокій, народ України здатний пройти через будь-які випробування і вийти з них з честю. Все залежить тільки від нас. Від нашої волі, рішучості, віри в Україну і в себе. Все буде добре", - пише командир батальйону "Донбас".

Зараз ви читаєте новину «Україну змушують прийняти "найпаскудніший" мир - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути