Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 17:08

Українську інтелігенцію змушували підписатися під листом на захист Тимошенко до 17.00 - Понамарчук

Збираються підписи у представників української інтелігенції на підтримку Тимошенко та проти судової системи в Україні, про це повідомив президент Фонду вільних журналістів імені В'ячеслава Чорновола Дмитро Понамарчук.

Понамарчук розповів, що йому телефонували окремі представники української інтелігенції та розповіли, що їх шантажують тим, аби вони підписались під листом за Тимошенко та проти судової системи.

"Нам кажуть, що якщо підпишете звернення, то ви - демократи, інакше – ви зрадники", - повідомили Д.Понамарчуку та додали, що до них зверталися із вимогою поставити підпис до 17.00 сьогоднішнього дня.

У совю чергу, Д.Понамарчук попросив усіх тих, до кого зверталися із відповідною пропозицією, "не піддаватися на шантаж та на провокації" та закликав тих, хто погоджується із текстом листа, зробити це індивідуально без примусу та відкрито заявити про свою позицію.

Нагадаємо, 4 серпня президент Фонду вільних журналістів імені В'ячеслава Чорновола Дмитро Понамарчук зателефонував до редакції УНН та висловив обурення з приводу того, що окремі журналісти "цькують" підписантів листа представників української інтелігенції до Президента України Віктора Януковича.

Він сказав, що у знак солідарності з позицією української інтелігенції, яка підтримала Президента, ставить підпис під листом також та закликає це зробити тих, хто підтримує реформи глави держави та боротьбу з корупцією, повідомляє УНН.

Зараз ви читаєте новину «Українську інтелігенцію змушували підписатися під листом на захист Тимошенко до 17.00 - Понамарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути