четвер, 20 лютого 2020 02:11

Український політв'язень Стогній повернувся до Києва

Український політв'язень Стогній повернувся до Києва
Стогній повернувся до Києва. Фото: Сегодня

До Києва 19 лютого повернувся український політв'язень Олексій Стогній, якого окупаційна влада незаконно затримала в листопаді 2016 року, а згодом засудила за сфабрикованою "справою дисидентів".

Незабаром Олексій Стогній пройде необхідне медичне обстеження і отримає необхідну допомогу, повідомила українська омбудсменка Людмила Денисова.

"Всі ці роки наш громадянин містився в нестерпних умовах місць несвободи країни-окупанта, що сильно позначилося на стані його здоров'я. Швидко прийму відповідні заходи по проведенню висококваліфікованого медичного обстеження та надання необхідної лікарської допомоги Олексію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонників обміняли на офіцерів ФСБ

Нагадаємо, в окупованому Росією Криму так званий "суд" заарештував ще двох осіб, які нібито готували диверсії на об'єктах інфраструктури півострова. Згодом Олексію Стогнію "суд" оголосив вирок у вигляді 3,5 року позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Український політв'язень Стогній повернувся до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути