четвер, 19 травня 2011 20:27

Українській ГТС напророчили іржаве майбутнє

Українській ГТС напророчили іржаве майбутнє

Депутат Держдуми РФ Сергій Марков вважає, що українська ГТС ризикує залишитися іржавою, нікому не потрібною трубою. Таку думку він висловив на прес-конференції.

"Ще до Ющенка йшли переговори між Україною та Росією щодо газотранспортної системи. Тоді українська сторона ці переговори провалила, в результаті чого Росія побудувала "Північний потік", а зараз буде будувати "Південний", - зазначив Марков.

Отже, за його словами, українська ГТС ризикує опинитися іржавою і нікому не потрібною трубою. Марков також висловив припущення, що таким же може бути результат і щодо переговорів щодо Митного союзу.

"Багато хто думає в Україні, що ця пропозиція буде вічно лежати на столі у переговірників. Ні, не буде", - сказав політик.

"Зона вільної торгівлі (з Євросоюзом) в нинішніх умовах не дає можливості Україні, а, навпаки, створює проблеми. За оцінками наших економістів - мінус півтора мільярда доларів. Це так само, як сталося з членством в СОТ, коли Україна поспішила, тим самим отримавши погані умови", - зазначив Марков.

За його словами, Росія пропонує спочатку створити в рамках Митного союзу сильну економіку, а потім отримати у європейців хороші умови для зони вільної торгівлі.

Нагадаємо, раніше Марков заявив, що Україна ніколи не стане членом ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Українській ГТС напророчили іржаве майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути